back

ONZE DIENSTEN


dienst

Cultuurtechnisch werk

De cultuurtechniek is de techniek die zich richt op het in cultuur brengen en houden van een landschap en/of terrein. Daarnaast vallen de waterbeheersing, grondverbetering en verkaveling binnen dit vakgebied.

dienst

Grondverzet

Wij kunnen een breed arsenaal van deze werkzaamheden zelfstandig uitvoeren of door middel van onderaannemers. De werkzaamheden worden uitgevoerd met moderne machines en deskundig opgeleid personeel. Tevens zijn wij VCA*- en GMP-gecertificeerd. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd voor o.a. aannemers, bouwbedrijven, rijksoverheid, gemeenten, waterschappen, groenvoorzieners, agrariƫrs en particulieren.

"Wij streven naar tevreden opdrachtgevers"

dienst

Loonwerk

Als loonbedrijf richten wij ons op de agrarische sector. Door de combinatie van goed geschoolde en zeer vakkundige medewerkers kunnen onze mensen elke klus geheel uit handen nemen. Wij beschikken over moderne machines om het werk efficiƫnt uit te voeren. Daarnaast beschikt ons bedrijf over de juiste certificaten met betrekking tot kwaliteit en voedselveiligheid.

dienst

Transport

In 2016 hebben wij een trekker-oplegger aangeschaft. Deze trekker-opleggercombinatie verzorgt het transport van zand en grind voor Niba B.V. te Reuver. De trekker draagt de bedrijfskleuren van Niba B.V.

Neem contact met ons op